Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

110 mm x 450 m Tezeko TZ250 Premium WAX-RESIN festékszalag

Cikkszám: I110450250
Vonalkód: 5999569964128

A Tezeko TZ200 WAX-RESIN PREMIUM festékszalag kiváló kompromisszumos megoldás a költségek optimalizálása. A 110 mm x 450 m Tezeko TZ250 Premium WAX-RESIN festékszalagot kifejezetten olyan felhasználásra ajánljuk, ahol sokféle és szélsőséges kopási ellenállásra van szükség.

A Tezeko TZ250 WAX-RESIN PREMIUM transzfer szalag többféle standard méretben, IN-es és OUT-os verzióban is megrendelhető.

Leírás

Tezeko TZ250 Premium WAX-RESIN típusú festékszalag bemutatása

A Tezeko TZ250 egy prémium minőségű, professzionális felhasználásra szánt WAX-RESIN festékszalag, mely kiváló választás a költségek és elvárások optimalizálására. Elsősorban olyan alkalmazásokhoz ajánljuk, ahol sokféle és szélsőséges kopási ellenállásra van szükség, mert a nyomat kiváló karc, folt és dörzsellenállósággal rendelkezik és alkalmas bármely papír (bevonatos és bevonat nélküli) és műanyag (PE, PP, PVC, PET) alapanyag nyomtatására. Kiváló nyomtatási minőséget garantál már alacsony hőfokon, ezzel kímélve a nyomtatófejelt, melynek védelmére nagy hangsúlyt fektetünk, ezért festékszalagjaink speciális hátsó bevonattal vannak ellátva, amik növelik annak élettartamát. A Tezeko TZ250 WAX RESIN PREMIUM transzfer szalag többféle standard méretben, IN-es és OUT-os verzióban is megrendelhető.

Festékszalag tárolási feltétele

1 évig eltartható -5C° és +40 C° hőmérsékleten, 20 - 80% páratartalom között.

A Tezeko festékszalagokkal kompatibilis etikett címkenyomtatók:

Argox, Birch, Brady, CAB, Citizen, Cognitive, Datamax, Eltron, Godex, Intermec, Markem, Meto, Printronix, Samsung, Sato, Star, Toshiba Tec, TSC, Valentin, Zebra 

Paraméterek

Festékszalag alapanyaga WAX-RESIN
Festékszalag szélessége (mm) 110
Modell TZ250 Premium
Festékszalag hosszúság 450 m
Termék kategória Festékszalag
Festékszalag cséve átmérő 1"
Festékszalag tekercselés Belső (IN)

Youtube videók